Tornar a activitats

Actuació havaneres Embat

Embat
Palma — Escenari Es Born
27/02/2022 — 12.00 h
— 13.00 h

                    7 de noviembre de 2008                

                                                

Embat és un grup d’Havaneres i cançons marineres que pretén donar un aire renovat al gènere amb músics joves i cercant noves sonoritats instrumentals. Aquesta renovació no renúncia a la tradició de l’havanera a la mediterrània occidental. Alguns membres han format part de l’extingit Sotavent, un dels principals grups d’havaneres de Mallorca els darrers trenta anys, i també han participat en grups de música tradicional. Altres també tenen ja una jove però reconeguda trajectòria en la direcció musical i en la composició i interpretació.

                   

El repertori d’Embat compta amb les principals cançons del gènere conegudes per tothom com el català, la gavina, la bella Lola, vestida de nit, mariner de terra endins, plora guitarra, mare vull ser pescador, la barca xica, Lola la tavernera, el llop de mar, la balada d’en Lucas,... així com algunes de creació pròpia, i altres fruit d’una tasca de recerca i investigació dins la tradició marinera de les illes, com la cançó Els Colombrets.

                                   

    

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!