Tornar a activitats

Avalanx Project-Concert

Palma — Escenari des Born
26/02/2022 — 20.00 h
— 21.30 h

Formació musical creada per 16 músics tocant en directe. Instruments electrònics: Diversos teclats sintetitzadors, guitarra, baix elèctric, octapads, Kaoss pad, bateria acústica amb triggers connectats a mòdul Roland. Instruments acústics: Percussió diversa, saxos i una potent secció de metalls: trompetes i trombons.

Tots els arranjaments musicals els ha creat el director i líder del grup, per la qual cosa es tracta de remixes únics abans no escoltats. Malbaratament denergia sobre lescenari. Avalanx interactua amb el públic de diferents maneres, ho involucra en el seu espectacle,

executant coreografies, realitzant contestacions

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!