Tornar a activitats

Campionar de Balears de Parelles Mixtes. Escacs

Federació Balear d'Escacs
Calvià — Sala Palmanova
27/02/2022 — 16.30 h
— 20.00 h

                                   

                                                                        

Campionat de Balears de Parelles Mixtes

                       

El Campionat de Balears de Parelles Mixtes és un campionat oficial que es celebraria per primera vegada a les Illes Balears, després de que la Federació Espanyola d’Escacs l’hagi començat a celebrar a nivell nacional en l’any 2021. Aquest campionat és una competició per parelles, amb una integrant femenina i un integrant masculí. Les parelles van jugant contra altres parelles per decidir la parella guanyadora. La parella guanyadora seria proclamada representant de les Illes Balears en el Campionat d’Espanya de Parelles Mixtes 2022. 

                       

                                                                                             
                                                                     

       

    

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!