Tornar a activitats

Concert de música Flower Power

Discjòquei Txema Sanchez
Palma — Zona Furgoteques
26/02/2022 — 21.00 h
— 23.30 h

Dirigit a tot el públic, especialment al públic juvenil 


“DJ. Txema Sánchez” comparteix escenari en les majors revetlles de Mallorca amb el seu mestre i amic Juan Cam - pos, allà es on s’especialitza en la música 70s i 80s, durant molts anys, fent diverses sortides a la península realitzant Tributs Studio 54 i Flower Power (València, Barcelona, Marbella, etc...) Actualment ofereix sessions intercalant musica de tots els temps i actual.

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!