Tornar a activitats

Els pallassos Dippy

Palma — Zona Mercat
26/02/2022 — 13.15 h
— 13.55 h

Nombre de components: 4 actors 

Procedència: Mallorca 

Nombre d’ actuacions: 2 al día (40 min/cadascuna) 

Dia actuació: Tots els dies 

Dirigit a tot el públic, especialment al públic infantil “Els Pallassos Dippy”son uns personatges esbojarrats es passegen pels carrers divertint i interactuant amb el públic amb el lema del “reciclatge” com a element vehi - cular. Cadascú portarà un color diferent segons el color del ma - terial que reciclen. Dos d’aquests personatges aniran tocant música a un rit - me de batucada interpretada amb elements reciclats. Alhora aniran acompanyats per 2 personatges “còmics clown” que aniran simulant netejar els carrers. Aniran convidant a participar la gent amb jocs simpàtics amb el reciclatge com a element comú. Aniran a ritme de xiulet i megàfon, organitzant i sembrant el caos entre la gent.

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!