Tornar a activitats

Jocs al pati del Consolat

Sa Ludo de'n David
Palma — Jardins del Consolat
26/02/2022 — 10.00 h
— 14.30 h

El pati del Consolat de Mar es convertirà en un espai diàfan de joc autònom i no dirigit on podran jugar i experimentar amb activitats. Entrada lliure encara que per qüestions de seguretat es podrà limitar l'accés en funció de l'aforament de cada moment.

Els menors hauran d'anar acompanyats en tot moment per un adult que s'en faci responsable durant l'activitat.

S'hauran de complir les mesures sanitàries vigents en el moment de celebrar-se l'esdeveniment.

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!