Tornar a activitats

Manaom Experience - Activitats de ioga i jocs populars

Palma — Parc de la Mar
26/02/2022 — 10.30 h
— 18.00 h

Conscious Living

MANAOM for Conscious Living és un projecte que aposta per crear una comunitat de VIDA CONSCIENT amb base a l'illa de Mallorca. A través d'activitats, retirs i esdeveniments sobre el coneixement i l'aprenentatge de diferents tècniques de moviment corporal, salut holística, creativitat, espiritualitat i consciència, volem compartir totes les eines possibles per construir una societat que visqui en harmonia entre l'ésser humà actual, la natura i el món a el que vivim. Per a la nostra agenda de xerrades, classes i tallers comptem amb emprenedors de la illa amb projectes innovadors sobre: Benestar, artesania, sostenibilitat, productes ecològics, materials reciclats o moda sostenible. Per nosaltres és un valor incalculable acompanyar les persones que coneguin que hi ha un ventall de possibilitats per al canvi i integrar el respecte i amor cap a ells mateixos i el entorn que ens envolta.


Adjuntam document amb el detall de les activitats que es desenvoluparan a la carpa de Manaom Experience

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!