Tornar a activitats

Tennis i mini tennis i Golf i mini Golf

Palma — S'Hort des Rei
26/02/2022 — 12.00 h
— 18.00 h

Per aquesta activitat contam amb els organitzadors del Mallorca Championships de tenis ATP i amb la Federacio de Tenis Balear i de Golf. El Mallorca Championships es l’esdeveniment Esportiu exclusivamente masculi mes important que major impacte mediatic genera a les Illes Balears. El Mallorca Championships conta amb el recolçament institucional del Govern, el Consell i l’Ajuntament de Calvia. El Mallorca Golf Open es un torneig que torna a l’illa després de 40 anys sense organitzarse. A la primera edicion del torneig de tenis varen contar amb la participació de grans figures internacionals com NovakDjokovic, Daniil Medevedev, i Dominic Thiem. En la primera edición de Mallorca Golf Open varem tenir la ocassió de veure en acció a Martin Kaymer, Thomas Pieters, i Jeff Winter. Com part de les activitats promocionals del torneig en benefici de la practica esportiva i de la promoció de l’esport que es desarrolla des del Mallorca Championships i Mallorca Golf Open, presenten una proposta per participar als actes de la Diada de Balears 2022.


Masterclass Fisioteràpia dissabte 26 de febrer a les 12’00h 

Ponent esportiu tenis dissabte 26 de febrer a les 17’00h

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!