Tornar a activitats

Producte de Qualitat Balear. DO. 6ª Edició. "Taller i tast d'infusions artesanes i ecològiques"

Patricia González – Fundadora MIMA TERRA Infusió Mediterrània
Palma — Fira DO (Parc de la Mar)
26/02/2022 — 17.00 h
— 18.00 h

Descobreix el sabor únic de les infusions artesanals inspirades en llocs especials de Mallorca amb Mima Terra, empresa d’elaboració d’infusions artesanals i ecològiques certificada. La utilització d’espècies, fruites i tes orgànics, amb el màxim aprofitament de productes locals com són les herbes aromàtiques cultivades a la finca ecològica Son Durí de Vilafranca.

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!