Tornar a activitats

Boccia ( eslàlom, exhibició més participació)

FESAIB i Fundació per a l'esport balear
Palma — Es Born
28/02/2022 — 10.30 h
— 13.30 h

                                   

                                                                        

La boccia, els orígens es remunten a la Grècia Clàssica, és una complexa combinació de tàctica i habilitat. Es practica de forma individual, per parelles o equips, sobre una pista rectangular en la qual els jugadors tracten de llançar les seves boles el més a prop possible de la pilota blanca que serveix d’objectiu, alhora que intenten allunyar les dels seus rivals, en un exercici continu de tensió i precisió.

                       

Cada jugador, parella o equip disposa de sis boles en cada màniga i guanya aquell la bola acabi més a prop de la blanca. A més, rebrà un punt extra per cada bola addicional que hagi aconseguit apropar a la blanca per davant de la primera del contrari. Les competicions individuals i per parelles consten de quatre mànigues, mentre que les d’equips es componen de sis.

                       

L’esport de la boccia el practiquen persones en cadira de rodes que tenen paràlisi cerebral o discapacitat física severa.

                                                       

    

                                     

                                                  


                       

                                     

                                                  

  De 10.30 a 11.15 / De 11.15 a 12.00 / De 12.00 a 12.45/ De 12.45 a 13.30 30 min. Exhibició
  15 min Participació (Partit Inclusió / Paticipació Ciutadana)

                                     

      

              

      

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!