Tornar a activitats

Tambors de Formentera. Bloco Calubraria

Bloco Calubraria
Palma — Zona Mercat
26/02/2022 — 11.45 h
— 12.45 h

Nombre de components: 12 músics

Procedència: Formentera

Nombre d’ actuacions: 2 (25 min/cadascuna)

Dirigit a tot el públic “Bloco Colubraria” és un grup de músics d’estil brasiler amb un toc de bogeria illenca. Els tambors de Formentera us porten ritme i divertiment. En el seu espectacle el públic entra en connexió amb els músics i es fonen per multiplicar l’alegria. Els ritmes que toquen són tradicionals del carnaval de Salvador de Bahia.

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!