Tornar a activitats

Teatralització de Costa a Costa (2022 any Costa i Llobera)

Toni Vaquer, Pere J. Costa, Assumpta Illa
Maó — Biblioteca de Maó
22/02/2022 — 19.00 h
— 20.00 h

               

Petita teatralització titulada "un cafè amb l'oncle Miquel" que anirà a càrrec d'en Toni Vaquer com a Costa i Llobera i Pere J. Costa com al seu nebot. Pere J. Costa interpretarà amb la guitarra una selecció dels seus poemes acompanyat de Toni Vaquer i Assumpta Illa.

               

Reserva previa: info@bibliomao.es

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!