Tornar a activitats

Visites infantils guiades amb contacontes.

Margalida Amengual
Palma — Consolat de Mar
26/02/2022 — 11.00 h
— 12.30 h


Per a infants d'entre 3 i 12 anys, Margalida Amengual, a través d'una història teatralitzada, donarà a conèixer la història dels edificis del Consolat de Mar i la Llotja. 

Els menors hauran d'anar acompanyats en tot moment per un adult que s'en faci resposable durant la visita.

S'hauran de complir les mesures sanitàries vigents en el moment de celebrar-se l'activitat. L'ús de la mascareta serà oblligatori.

Es recomana arribar 10 minuts abans de l'inici de l'activitat. El punt de trobada serà l'entrada del Consolat de Mar, pel Passeig Sagrera.És una activitat amb places limitades que requereix reserva prèvia. 

http://www.consolat.sntec.es/


Tres visites: 11.00 h - 11.45 h - 12.30 h

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!