Volver a actividades

Gamming experience

Big Dreamers 360
Palma — Parc de la Mar
02/03/2024 — 11.00 h
— 20.00 h

L’empresa Big Dreamers 360, es una empresa especialitzada en el mon del Gamming a nivel nacional, i col·labora amb Grup Trui dins del projecte de la diada per donar a conèixer aquest mon cada dia mes

present a la vida dels joves.

La finalitat de Gamming Experience es apropar la corrent tant ponent del Gamming a la gent que menys la coneix, a localitats on els esdeveniments relacionats amb aquestes tendències encara no son tan presents com a les grans ciutats nacionals.

Es una activitat pensada per la geent jove de entre 12 i 18 anys. Una franja d’edat molt difícil de contentar ja que les seves tendències estan sempre lligades a les tecnologies actuals. Es per això que proposam realitza l’activitat de Gamming Experience, per poder oferir als joves adolescents qualque activitat participativa i formativa dins del marc de activitats de la Diada de Balears. L’experiencia de Gamming Experience contarà amb Set Up complets d’ordinador (ordinador, pantalla,

taula, cadira de gamming i perifèrics), Set Ups de consoles amb Playstation 5, zones de realitat virtual, zona de Switch, etc. Als set-ups disponibles, podran jugar als jocs mes populars del moment, jocs com FIFA, League of legends, Minecraft, etc son jocs que tots els adolescents coneixen moltíssim. A la Diada no volem realitzar cap competició, simplement posar a disposició de la gent les diferents consoles i jocs per que puguin experimentar-ho.

Colaboradores

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!