Volver a actividades

Gaming experience

Big Dreamers 360
Palma — Parc de la Mar
25/02/2023 — 11.00 h
— 20.00 h

Gaming Experience:

L’empresa Big Dreamers 360 és una empresa especialitzada en el món del gaming en l'àmbit nacional, i col·labora amb Grup Trui en el Dia de les Illes Balears per donar a conèixer aquest món cada dia més

present a la vida dels joves. La finalitat de Gaming Experience és apropar la corrent tan potent del gaming a la gent que menys la coneix, a localitats on els esdeveniments relacionats amb aquestes tendències encara no són tan presents com a les grans ciutats nacionals.

És una activitat pensada per la gent jove d'entre 12 i 18 anys, una franja d’edat molt difícil de contentar ja que les seves tendències estan sempre lligades a les tecnologies actuals. És per això que proposam dur a terme l’activitat de Gaming Experience, per poder oferir els joves adolescents alguna activitat participativa i formativa dins el marc de activitats del Dia de les Balears. L’experiència de Gaming Experience tindrà set up completa d’ordinadors (ordinador, pantalla, taula, cadira de gaming i perifèrics), set up de consoles amb Playstation 5, zones de realitat virtual, zona de switch, etc.

Als set up disponibles, es podrà jugar als jocs més populars del moment, com FIFA, League of legends, Minecraft, etc., jocs que tots els adolescents coneixen moltíssim.

Colaboradores

logo-dia-ib-2021-2.jpg