01/03/2021 — 11.00
Armengol assisteix a l'acte institucional del dia de les Illes Balears al Parlament
Armengol assisteix a l'acte institucional del dia de les Illes Balears al Parlament

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha assistit aquest dilluns a l'acte institucional de celebració del Dia de les Illes Balears que s'ha celebrat al Parlament de les Illes Balears.

També hi ha participat el President del Parlament, Vicenç Thomàs, així com la vicepresidenta primera de la Mesa, Glòria Santiago; el vicepresident segon de la Mesa, Juan Manuel Lafuente; la secretaria primera de la Mesa, Joana Aina Campomar. A l'acte hi han assistit altres autoritats de les Illes Balears, així com representants dels grups polítics del Parlament.

Notícies Relacionades

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021.jpg

Aquest ha estat un any que ens ha canviat la vida. La situació excepcional que vivim, derivada de la pandèmia per COVID-19, ha suposat un desafiament sense precedents per a la nostra societat. Un repte individual i col•lectiu, no només en l’àmbit sanitari, sinó també familiar, social i fins i tot humà.

Junts hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d'aquest darrer any ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col•lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, la festa de les Illes Balears vol ser un homenatge a aquest esforç individual i col•lectiu. Un homenatge a les persones que, des de tots els racons de les nostres quatre illes, han allargat la mà als altres, d'una manera o altra. A tots els petits gests d'empatia, de solidaritat, de suport. Per això, la Medalla d’Or i els premis Ramon Llull 2021 es concedeixen als sectors essencials i a la ciutadania en general, que han aportat el millor de si mateixos en aquestes circumstàncies tan difícils.

Aquesta serà sens dubte una festa diferent, amb activitats en petit format i en diferents escenaris, adaptades a les circumstàncies. No obstant això, perdura el nostre sentiment com a societat. Ens sentim orgullosos de continuar junts, d'haver-ho afrontat junts, d'estar-ho superant junts, i de continuar treballant per sortir-ne totes i tots, junts, endavant. Gràcies.

Feliç Dia de les Illes Balears!