25/02/2022 — 08.00
Mesures de securetat del Dia de les Illes Balears
El Dia de les Illes Balears (les activitats, el mercat gastronòmic, la mostra de casetes, la Fira DO, l’animació del mercat, etc.) és considerat un esdeveniment multitudinari.

Les mesures i recomanacions següents fan més segurs els espais públics i ens protegeixen a tots:

Mascareta: és obligatori l’ús de mascareta, encara que els esdeveniments es duguin a terme a l’aire lliure.

Distància: procurau respectar la distància màxima possible entre els assistents a l’esdeveniment.

En aquesta web podeu consultar les preguntes més freqüents que el Govern de les Illes Balears recull en relació amb el coronavirus:

  • Telèfons d’interès
  • Informació social
  • Normativa i documents sobre la COVID-19


https://www.caib.es/sites/faqs-covid/ca/portada/?campa=yes

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!