Mostra Institucional

MOSTRA GOIB (PARC DE LA MAR)

               

MOSTRA INSTITUCIONAL DEL GOVERN DE LES ILLES BALEARS


L’apartat 3 de l’article 6 de l’Estatut d’Autonomia de les Illes Balears fixa l’1 de març com a diada de les Illes Balears i correspon a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat organitzar els actes de celebració d'aquesta efemèride, que inclou un programa d'activitats que tenen lloc a totes les Illes Balears, amb el nucli principal de la celebració  a Palma, a les zones de Passeig de Sagrera, plaça de la Drassana, carrer Antoni Maura, Hort del Rei, parc de la Mar, La Feixina i plaça de la Porta de Santa Catalina, fonamentalment.

Atès que es tracta d’una Diada que gaudeix de gran concurrència i és organitzada pel Govern, s’ha procurat un espai per a què les conselleries poguessin participar a la celebració, mostrant la tasca que duen a terme. La mostra institucional pretén acostar les principals activitats de les conselleries a la ciutadania.

A l’edició del 2022 hi podreu trobar paradetes de l’Ibdona, SOIB, Conselleria d’Afers Socials i Esports, Conselleria d’Educació i Formació Professional, Conselleria de Mobilitat i Habitatge, Conselleria de Medi Ambient i Territori (SITIBSA) i Conselleria de Salut i Consum.

Al programa d’activitats trobareu els tallers que organitza Ibdona i TIB. Si us acostau a la paradeta de la conselleria de Salut i Consum podreu descobrir moltes activitats  relacionades amb la salut mental i hàbits de vida saludables. Durant tots els dies de celebració de la diada podreu recollir fullets d’hàbits saludables de salut pública i participació.

Llistat d'expositors

Conselleria d'Afers Socials i Esports
Pl. de la Drassana, 4 - 07012 Palma
Conselleria de Mobilitat i Habitatge
C/ de la Palma, 4 - 07003 Palma
Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)
Carrer Gremi d'Hortolans, 11, 1 planta. Polígon Son Rossinyol - 07009
Institut Balear de la Dona
C/ d'Aragó, 26, 1r E - 07006 Palma
Conselleria de Salut i Consum
Pl. d'Espanya, 9 - 07002 Palma
Conselleria de Medi Ambient i Territori (SITIBSA)
C/ Gremi de Corredors, 10 (Polígon Son Rossinyol) - 07009
Conselleria d'Educació i Formació Professional
C/ del Ter, 16, Ed. Alexandre Rosselló Pastors (Polígon de Son Fuster) - 07009 Palma

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg