Tornar a activitats

Concert de música

Fenómenos Brand
Palma — Parc de la Feixina
29/02/2024 — 20.30 h
— 22.30 h

“Fenómenos Band” Una formació que destaca per la qualitat, l’experiència i la versatilitat. Integrada per tres músics que formen la base instrumental de Bessons, la reconeguda banda mallorquina que

acompanya el cantautor Tomeu Penya. Fa més de quinze anys aquests tres artistes van emprendre un projecte paral·lel per poder arribar a tot tipus de públic i oferir un ventall extens de possibilitats, creant un repertori que engloba varietat d’estils com el pop-rock clàssic espanyol dels 80, juntament amb les cançons d’artistes nacionals del moment, passant pel rock clàssic internacional, el funky, el soul, la música llatina o el disc.

Col·laboradors

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!