Mercat tradicional

PRESENTACIÓ


MERCAT ILLES BALEARS


El mercat artesà de les Illes Balears que se celebra a Palma té la vocació de ser l’aparador dels productes, tradicions i elements culturals més identificatius de les Illes. El mercat és un marc idoni per afavorir la cohesió i l'intercanvi entre els territoris insulars i impulsar la participació ciutadana, atès que es procura facilitar la participació i desplaçament dels artesans i artesanes des de Menorca, Eivissa i Formentera.


El mercat s’entén al llarg del carrer d’Antoni Maura, el passeig de Sagrera, la plaça de la Drassana i ronda Migjorn de Palma. Al voltant d’aquests carrers hi ha més de 200 participants.


Al mercat hi trobareu una mostra de productes agroalimentaris, artesans i tradicionals representatius de les Illes Balears, que inclou a la vegada la representació de totes les illes, amb els productes i elements que les caracteritzen. A la plaça de la Drassana podreu gaudir de tallers de demostració d’oficis artesans. També hi podreu trobar una representació de produccions d’altres regions de l’Estat. 


El mercat compta amb animació durant tots els dies de durada de l’esdeveniment. Podeu consultar les activitats d’animació del mercat a l’apartat activitats. Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg