Mercat tradicional

PRESENTACIÓ

MERCAT ILLES BALEARS


El mercat artesà de les Illes Balears que se celebra a Palma té la vocació de ser l’aparador dels productes, tradicions i elements culturals més identificatius de les Illes. El mercat és un marc idoni per afavorir la cohesió i l'intercanvi entre els territoris insulars i impulsar la participació ciutadana, atès que es procura facilitar la participació i desplaçament dels artesans i artesanes des de Menorca, Eivissa i Formentera.


El mercat s’entén al llarg del carrer d’Antoni Maura, el passeig de Sagrera, la plaça de la Drassana i ronda Migjorn de Palma. Al voltant d’aquests carrers hi ha més de 200 participants.


Al mercat hi trobareu una mostra de productes agroalimentaris, artesans i tradicionals representatius de les Illes Balears, que inclou a la vegada la representació de totes les illes, amb els productes i elements que les caracteritzen. A la plaça de la Drassana podreu gaudir de tallers de demostració d’oficis artesans. També hi podreu trobar una representació de produccions d’altres regions de l’Estat. 


El mercat compta amb animació durant tots els dies de durada de l’esdeveniment. Podeu consultar les activitats d’animació del mercat a l’apartat activitats. 

Programa d'animació
Descarrega el PDF

Llistat d'expositors

No hi ha resultats

Col·laboradors

logo-dia-ib-2021-2.jpg

En aquests darrers temps, junts i juntes hem hagut d’adaptar i refer les nostres vides, amb esforços, sacrificis i també pèrdues. Les dificultats d’aquests dos darrers anys ens han enfrontat a realitats dures, però també ens han mostrat el millor de nosaltres mateixos, dels nostres veïnats i amics, i de molts col·lectius i persones anònimes. La pandèmia ha despertat el millor de la nostra societat.

Enguany, volem que la festa de les Illes Balears sigui de retrobament i que recuperi l’esperit festiu tradicional amb l’objectiu de consolidar la celebració i convertir-la en un esdeveniment participatiu que connecti i cohesioni els diversos territoris insulars i els seus pobles. Voldríem que fos una ocasió especial per recuperar la il·lusió dins una nova realitat.

Aquesta serà, sens dubte, una festa que tractarà d’acostar-se a una normalitat desitjada per totes i tots, però amb el rerefons de la pandèmia. Per això, caldrà tenir cura i participar-hi responsablement.

Gaudiu del programa d’activitats!

Feliç Dia de les Illes Balears!