Tornar a activitats

Contacontes "El retorn del senyor dels contes"

Lluís Valenciano
Palma — Biblioteca pública de Palma - Can Sales
27/02/2024 — 18.00 h
— 18.40 h

El “senyor dels contes” es un librero balear con raíces menorquinas, nacido en Mallorca y que actualmente vive entre Ibiza y Formentera. De esta manera nuestro personaje nos contará las rondallas «El geperut i les fades» de Ibiza, «Na Catalineta i na Catalinota» de Menorca, «En Vit» de Mallorca y «En Xommeul·lo» de Formentera. Un conjunto de historias de la cultura popular de nuestras islas llenas de valores y tradiciones.

El retorn del senyor dels contes es la segunda parte del espectáculo El senyor dels contes. Ambas obras son totalmente independientes la una de la otra, no es necesario haber visto la primera para entender la segunda.
Partiendo de la idea «quatre illes un país» y con la intención de unir y dar a conocer la cultura de las diferentes islas, se representan cuatro rondallas, cada una de una isla diferente.


Destinat a infants de més de 4 anys.

Col·laboradors

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!