Tornar a activitats

Event de SEIMAD

Palma — Parc de la Mar
01/03/2024 — 10.00 h
— 20.00 h

Per tota la gent aficionada al mon del motor, oferim aquest any per primer pic una activitat de exposició, demostració i explicació de les modalitats actuals.

Amb la col.laboració de l’entitat SEIMAD EVENTS s.l. realitzarem una exposició de vehicles de Drifting a la part alta del Parc de la Mar.

També contarem amb un dels 2 unics simuladors de “caballitos de moto” que hi ha a Europa, el qual disposa d’una escola de pilotatge extrem en moto “Stunt”.

També realitzarem una explicació per donar a conèixer en que consisteix la modalitat de Drif i una secció de conscienciació al volant, explicant la importància de realitzar aquets esports en llocs habilitats i controlats.

Col·laboradors

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!