Tornar a activitats

Exhibició de ball modern

Royal Factory
Palma — Escenari del passeig del Born
01/03/2024 — 12.00 h
— 14.00 h

Dues de les millor escoles de ball contemporani, ball modern i urban dance de Palma realitzaran una exhibició de dansa amb els seus alumnes per donar a coneixer el gran nivel que hi ha a les illes amb aquest art. Aquesta modalitat de ball agafa força any darrera any i de cada vegada hi ha mes afició dins del teixit social de les nostres illes amb multitud de participants que surten a la península a ballar i moltes escoles que fan campionats nacionals i europeus.

The Royal Factory Dance Academy i Top Dance son un referent dins del panorama nacional i constantment representen a les Illes Balears als certaments nacionals e internacionals aconseguint grans èxits a cada sortida que fan.

Col·laboradors

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!