Tornar a activitats

Manajazz de Mallorca

Marga Rotger
Palma — Escenari del passeig del Born
29/02/2024 — 18.00 h
— 19.30 h

A mitges somiadora i compromesa, la cantant illenca de Mancor de la Vall desplega el caràcter personal en una tercera referència, Infinit emocionari (Runaway, 2019). Des de la sinceritat i la força que li atorguen les cançons, Marga Rotger aixeca el puny per reivindicar les dones. Parlem amb ella sobre el nou treball. Marga Rotger ens presenta el seu treball Manajazz en format a duet. Un concert intim.


Col·laboradors

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!