Tornar a activitats

Mostra i activitats de les policies locals de Mallorca

Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears
Palma — Parc de la Mar
29/02/2024 — 10.00 h
— 13.00 h

Zona 1 (A). Mostra de diferents vehicles (motos, cotxes, furgons...) de les policies locals d’entre 10 i 15 municipis de Mallorca amb personal uniformat i posició de revista.

Zona 1 (B). Mostra de materials policials utilitzats per les policies locals de Mallorca (drons, elements de prevenció i protecció, unitats específiques policials, etc.)

Zona 2. Parc infantil de trànsit d’educació viària gestionat per policies locals.


Col·laboradors

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!