Tornar a activitats

Visita guiada "Misteri i llegendes de Palma"

Palma — Punt de trobada a la plaça d’Espanya (devant de l’estatua del Rey Jaume I)
29/02/2024 — 16.00 h
— 17.30 h

Inquietants successos que han anat formant el caràcter i la història d'aquesta ciutat de més de 2000 anys d'antiguitat.

Emprèn aquesta meravellosa excursió pels carrerons de la ciutat per descobrir històries fascinants succeïdes al llarg dels segles.

En aquest tour coneixerem històries de jueus i conversos, històries d'ultratomba, bruixes i màgia, terribles execucions i el passat més tenebrós de la ciutat de Palma. Submergeix-te en aquesta aventura per conèixer emocionants i sorprenents històries.

Gaudeix d´una divertida experiència descobrint la història i les anecdotes més curioses de la ciutat de Palma.


El guia portara un paraiguas de color verd. SIN RESERVA

Col·laboradors

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!