Volver a actividades

Jocs al pati del Consolat de Mar

Palma — Consolat
02/02/2024 — 10.00 h
02/03/2024 — 18.00 h

El pati del Consolat de Mar es convertirà en un espai diàfan de joc autònom i no dirigit en què els infants podran jugar i experimentar amb activitats. Entrada lliure, encara que per qüestions de seguretat es podrà limitar l’accés en funció de la capacitat de cada moment.

 


Els menors hauran d’anar acompanyats en tot moment per un adult que se’n faci responsable durant l’activitat.

 


desc_jocs-pati(1).jpg

Colaboradores

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!