Volver a actividades

Rincón literario. Mercadillo de libro antiguo

Palma — S'Hort del Rei
01/03/2024 — 10.00 h
— 19.00 h

Cuentacuentos de Joan Maria Pascual

Un espai dedicat a la literatura que serà el punt de trobada durant aquests dies.

A part de la participació de l'Associació d'amics del llibre antic i els vinils amb diferents carpes i estands, s'ubicarà un petit escenari on s'organitzaran les següents activitats per dinamitzar aquest espai.

Aquesta zona s’ha convertit en un classic dins del programa d’activitats de la diada.

Trobarem un gran programa d’activitats al petit escenario:

Dia 1 de març a les 12h: Contacontes

Colaboradores

whatsapp-image-2024-02-22-at-120348.jpeg logo-dia-ib-2021-2.jpg

Com cada 1 de març, celebram l’aniversari de l’entrada en vigor del nostre Estatut d’autonomia i la constitució de les nostres quatre illes, Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, com a comunitat autònoma de les Illes Balears. És un dia per reivindicar la nostra autonomia i tot allò que ens defineix com a poble: la nostra història i arrels, la nostra cultura genuïna, les nostres tradicions i el nostre caràcter inevitablement lligat al fet de ser quatre illes i a la nostra mar Mediterrània.

Després del canvi que demanaren els ciutadans l’any passat, volem que enguany aquest canvi es percebi també en la celebració d’aquest dia tan especial, volem que es percebi en una celebració més oberta a tothom, participativa, que reivindiqui el producte local, la nostra artesania, els nostres artistes, en què se sentin representades les quatre illes i que serveixi per difondre i compartir les nostres arrels i realment qui som.

Perquè som el que estimam. I estimam el que som.

Feliç Dia de les Illes Balears!